Skip to content
Enkel testing hjemme
Anerkjent laboratorium
Få svar på nett

God helse på arbeidsplassen

Dine ansatte er hjertet av bedriften din, og helse er en viktig faktor både på og utenfor arbeidsplassen. Sykefravær er både kostbart og forstyrrende, men med Bodymarkers kan du gi dine ansatte verktøyene de trenger for bevisstgjøring av egen helse.

Dine ansatte er hjertet av bedriften din, og helse er en viktig faktor både på og utenfor arbeidsplassen. Sykefravær er både kostbart og forstyrrende, men med Bodymarkers kan du gi dine ansatte verktøyene de trenger for bevisstgjøring av egen helse.

Hvordan kan Bodymarkers hjelpe din bedrift:

  • Analyse av biomarkører: Våre Test Kit gir innsikt i viktige biomarkører, og gir veiledende råd for den enkeltes helse, slik at den ansatte kan ta informerte valg.
  • Redusere sykefravær: Enkle tiltak basert på analysene våre kan bidra til å redusere sykefravær og plager – og det kan gi betydelige kostnadsbesparelser for arbeidsgiver.
  • Økt produktivitet: God helse blant de ansatte fører til økt produktivitet og bedre økonomiske resultater for din bedrift.
  • Omsorg og bevisstgjøring: Vis dine ansatte at du bryr deg om deres velvære. Vi ønsker å hjelpe deg med å skape et helsefremmende miljø på arbeidsplassen.
  • Styrket bedriftskultur: Investering i ansattes helse styrker bedriftens identitet og skaper en positiv arbeidsplass.

Våre produkter

Det er ofte de grepene vi foretar i hverdagen, slik som et sunt og variert kosthold, og fysisk aktivitet som er de viktigste forebyggende tiltakene for god helse. Noen faktorer kan likevel være vanskeligere å ha kontroll på. Får man i seg nok D-vitamin? Og hvordan står det til med blodsukkeret? En blodanalyse kan gi verdifull informasjon om vår helse, som ellers ville vært vanskelig å avdekke før det har gitt fysiske utslag.

Vitamin D Test Kit: Mangel på vitamin D er spesielt utbredt i Norge – hvor det estimeres at rundt hver tredje nordmann har lave nivåer av vitamin D i kroppen. I vinterhalvåret, når solen ligger lavt og eksponeringen for sol er minimal, kan tilskudd og kosthold være avgjørende. Studier viser at vitamin D bidrar til å opprettholde kroppens immunforsvar mot virus, bakterier og andre mikroorganismer. Vitamin D har også en viktig rolle ved opptak av kalsium og bidrar til å opprettholde god benhelse. Derfor er det viktig å følge med på vitamin D nivåene og det kan man med Vitamin D Test Kit.

Blood Sugar Test Kit: HbA1c-testen er en langtidsmåling som gjenspeiler blodsukkernivået for de siste 6-12 ukene. Blodanalysen er i dag den enkleste og mest pålitelige måten å utrede prediabetes og diabetes på. I Norge antas det at rundt 60 000 lever med uoppdaget diabetes type 2. Ut ifra ditt prøveresultat kan du gjøre enkle tiltak for å hindre utvikling av prediabetes og diabetes type 2.

product-image

Blood Sugar Test Kit

Visste du at over 14.000 personer i Norge får diabetes type 2 hver år? Måling av HbA1c er et viktig verktøy for diagnostisering, utredning og behandling av diabetes.

NOK 599,- Kjøp
product-image

Vitamin D Test Kit

Mangel kan gi tretthet, smerter i muskler og ledd, svekke beinvev og muskulatur i kroppen, samt føre til økt risiko for benskjørhet. Hvordan er nivået ditt?

NOK 599,- Kjøp

Dette får du

  • Prøvetakings Kit til dine medarbeidere kommer i posten med alt nødvendig utstyr. Det er mulig å få veiledning på teams ved utføring prøvetaking – hvis det skulle være behov for det.
  • Prøven sendes i ferdig frankert konvolutt til Vitas laboratorium i Oslo for analyse.
  • Med utstyret følger det en test-ID. Denne koden benyttes for å logge inn på bodymarkers.com for å lese av prøvesvar og personlige anbefalinger om hvilke helsetiltak som vil være nyttige fremover.
  • Når prøvene er analysert og prøveresultatene er tilgjengelige, tilbyr vi samtale og rådgiving, om ønskelig.

 

Bodymarkers Test Kit inneholder alt som trengs for å utføre blodprøven: Lansetter, desinfiserende serviett, blodkortholder, blodkort og ferdigfrankert konvolutt. Blodprøven sendes med posten til analyse hos Vitas analytical service. Med prøveresultatet følger analysesvar, en forklaring av nivået ditt og en anbefaling på hvilke tiltak du bør foreta deg videre. Alt er inkludert i prisen.

image
image

Ta første skritt mot en helsefremmende bedrift

Ved å velge Bodymarkers velger du ikke bare en tjeneste, men en partner som er dedikert til å styrke dine ansatte og bedriftens hjerte. Fyll ut skjema nedenfor, så finner vi en skreddersydd løsning som passer din bedrift.


image

Hvem er Bodymarkers?

Bodymarkers sin visjon er å formidle helse på en folkelig og engasjerende måte. Vi forstår viktigheten av å tenke langsiktig når det gjelder valg som påvirker kroppen og helsen vår. Derfor tilbyr vi deg kvalitetsprodukter som er trygge, dokumenterte og utviklet i samarbeid med eksperter.

Les mer