Skip to content
Fri frakt i desember!
2-4 dager
Betal med Vipps

Teknologien

Den beste gaven du kan gi til deg selv eller dem du er glad i, er muligheten til å gjøre sunne valg for egen helse. Og husk – forebygging er mye bedre og billigere en behandling!

Den beste gaven du kan gi til deg selv eller dem du er glad i, er muligheten til å gjøre sunne valg for egen helse. Og husk – forebygging er mye bedre og billigere en behandling!

Å tenke forebyggende kan praktiseres på mange måter. Det viktigste er ofte de grepene du foretar i hverdagen, slik som et sunt og variert kosthold, og fysisk aktivitet. Likevel er det noen faktorer som det er vanskeligere å ha kontroll på. Får du egentlig i deg nok D-vitamin? Og hvordan står det til med blodsukkeret? En blodanalyse kan gi deg verdifull informasjon om helsen din, som ellers ville vært vanskelig å avdekke før det har gitt fysiske utslag.

<?php echo get_sub_field('quote_name') ?>

Ta grep om egen helse

“Enkle blodprøver kan være forebyggende dersom du kan ta bevisste valg i forhold til din egen helse.”
– C.A Drevon
image

Vitas Analytical Services

Vi jobber kun med de beste i sitt felt. Alle våre innsendte prøver analyseres av det anerkjente laboratoriet Vitas AS – et velrenommert analyseselskap i Forskningsparken i Oslo. Vitas har i mer enn 25 år forsynt norske og utenlandske sykehus, universiteter, biotek- og legemiddelselskaper med avanserte analysetjenester. Vitas utførte i mange år blodanalyser for primærhelsetjenesten i Norge, men har i de siste årene spesialisert seg på analyse av biomarkører i tørkede blodflekker DBS og mottar i dag nær 30 000 slike prøver hver måned fra hele verden.

image

Et lite stikk i fingeren

Du mottar i posten utstyr for prøvetaking kalt DBS – dried blood spot. En dråpe blod fra et stikk i fingeren er nok. Prøven returneres i posten og sendes til Vitas laboratorium i Oslo for analyse.

image

Få resultatet på nett

Du får en test – id som bare du kjenner sammen med utstyret for å ta prøven. Denne koden benytter du til å logge inn på bodymarkers.com for å lese av ditt prøvesvar og for personlig anbefalinger om hva du bør foreta deg videre.

Våre produkter

product-image

Blood Sugar Test Kit

Trenger du å måle ditt langtidsblodsukker, HbA1c? Test deg selv enkelt hjemme med Bodymarkers Test Kit.

NOK 599,- Kjøp
product-image

Vitamin D Test Kit

For mye eller for lite vitamin D? Med Bodymarkers hjemmetest kan du enkelt sjekke vitamin D-nivået i blodet ditt.

NOK 599,- Kjøp