Skip to content
Enkel testing hjemme
Anerkjent laboratorium
Få svar på nett

Teknologien

Den beste gaven du kan gi til deg selv eller dem du er glad i, er muligheten til å gjøre sunne valg for egen helse. Og husk – forebygging er mye bedre og billigere en behandling!

Den beste gaven du kan gi til deg selv eller dem du er glad i, er muligheten til å gjøre sunne valg for egen helse. Og husk – forebygging er mye bedre og billigere en behandling!

Å tenke forebyggende kan praktiseres på mange måter. Det viktigste er ofte de grepene du foretar i hverdagen, slik som et sunt og variert kosthold, og fysisk aktivitet. Likevel er det noen faktorer som det er vanskeligere å ha kontroll på. Får du egentlig i deg nok D-vitamin? Og hvordan står det til med blodsukkeret? En blodanalyse kan gi deg verdifull informasjon om helsen din, som ellers ville vært vanskelig å avdekke før det har gitt fysiske utslag.

<?php echo get_sub_field('quote_name') ?>

Ta grep om egen helse

“Enkle blodprøver kan være forebyggende dersom du kan ta bevisste valg i forhold til din egen helse.”
– C.A Drevon
image

Vitas Analytical Services

Vi jobber kun med de beste i sitt felt. Alle våre innsendte prøver analyseres av det anerkjente laboratoriet Vitas AS – et velrenommert analyseselskap i Forskningsparken i Oslo. Vitas har i mer enn 25 år forsynt norske og utenlandske sykehus, universiteter, biotek- og legemiddelselskaper med avanserte analysetjenester. Vitas utførte i mange år blodanalyser for primærhelsetjenesten i Norge, men har i de siste årene spesialisert seg på analyse av biomarkører i tørkede blodflekker DBS og mottar i dag nær 30 000 slike prøver hver måned fra hele verden.

image

Et lite stikk i fingeren

Du mottar i posten utstyr for prøvetaking kalt DBS – dried blood spot. En dråpe blod fra et stikk i fingeren er nok. Prøven returneres i posten og sendes til Vitas laboratorium i Oslo for analyse.

image

Få resultatet på nett

Du får en test – id som bare du kjenner sammen med utstyret for å ta prøven. Denne koden benytter du til å logge inn på bodymarkers.com for å lese av ditt prøvesvar og for personlig anbefalinger om hva du bør foreta deg videre.

Våre produkter

product-image

Blood Sugar Test Kit

Visste du at over 14.000 personer i Norge får diabetes type 2 hver år? Måling av HbA1c er et viktig verktøy for diagnostisering, utredning og behandling av diabetes.

NOK 599,- Kjøp
product-image

Vitamin D Test Kit

Mangel kan gi tretthet, smerter i muskler og ledd, svekke beinvev og muskulatur i kroppen, samt føre til økt risiko for benskjørhet. Hvordan er nivået ditt?

NOK 599,- Kjøp