Skip to content
Enkel testing hjemme
Anerkjent laboratorium
Få svar på nett

BODYMARKERS

– Din partner for en helsebevisst hverdag

– Din partner for en helsebevisst hverdag

Den største gaven du kan gi til deg selv og de du er glad i, er god helse. I én dråpe blod finnes det viktig informasjon som kan si mye om din helsetilstand, og gir deg muligheten til å ta valg og endringer basert på fakta.

Derfor ble Bodymarkers til. Vår visjon er å formidle helse på en folkelig og engasjerende måte. Vi forstår viktigheten av å tenke langsiktig når det gjelder valg som påvirker kroppen og helsen vår. Derfor tilbyr vi deg kun kvalitetsprodukter som er trygge, dokumenterte og utviklet i samarbeid med eksperter.

Bodymarkers er her for deg som ønsker å få innsikt i egen helse. Vi er ikke en erstatning for fastlegen, og vi ønsker å være en pålitelig og trygg ressurs som gir deg muligheten til å bli bedre kjent med din helsestatus.

Vårt dedikerte team streber alltid etter å være oppdatert på den nyeste forskningen og teknologien innen helse – og kunnskapen deler vi gjerne med deg. Sammen kan vi gjøre en forskjell og ta ansvar for vår egen helse.

<?php echo get_sub_field('name') ; ?>

Charlotte Hansson

Daglig leder

<?php echo get_sub_field('name') ; ?>

Caroline Hansson

Autorisert Sykepleier

<?php echo get_sub_field('name') ; ?>

Agniezka Lelontko

Kvalitetssjef

<?php echo get_sub_field('name') ; ?>

Christian A. Drevon

Medisinsk ansvarlig

image

Lurer du på noe?

Lurer du på noe om oss, produktene våre eller nettbutikken? Vi har samlet spørsmål vi ofte får fra våre kunder - kanskje finner du svar på noe du lurer på? Finner du ikke det du leter etter, ikke nøl med å ta kontakt med oss i Bodymarkers.

Se ofte stilte spørsmål

Finn ut mer om helsen din

product-image

Blood Sugar Test Kit

Visste du at over 14.000 personer i Norge får diabetes type 2 hver år? Måling av HbA1c er et viktig verktøy for diagnostisering, utredning og behandling av diabetes.

NOK 599,- Kjøp
product-image

Vitamin D Test Kit

Mangel kan gi tretthet, smerter i muskler og ledd, svekke beinvev og muskulatur i kroppen, samt føre til økt risiko for benskjørhet. Hvordan er nivået ditt?

NOK 599,- Kjøp