Skip to content
Enkel testing hjemme
Anerkjent laboratorium
Få svar på nett

IT’s
HEALTHY
TO
KNOW!

IT’s HEALTHY
TO KNOW!

En blodprøve fra Bodymarkers kan si mye om din helsetilstand og gir deg muligheten til å ta sunne valg basert på fakta.

En blodprøve fra Bodymarkers kan si mye om din helsetilstand og gir deg muligheten til å ta sunne valg basert på fakta.

Se våre produkter

Slik fungerer det!

Vi tar hundrevis av valg rundt vår egen helse hver dag, både bevisste og ubevisste. Med Bodymarkers Test Kit kan du få tilgang til viktig informasjon om helsen din, slik at du kan ta fornuftige valg. Du får testen levert hjem, utfører den selv, sender inn blodprøven til laboratoriet og får svar her. Testen er kvalitetssikret og 100% anonym.

product-image

Blood Sugar Test Kit

Visste du at over 14.000 personer i Norge får diabetes type 2 hver år? Måling av HbA1c er et viktig verktøy for diagnostisering, utredning og behandling av diabetes.

NOK 599,- Kjøp
product-image

Vitamin D Test Kit

Mangel kan gi tretthet, smerter i muskler og ledd, svekke beinvev og muskulatur i kroppen, samt føre til økt risiko for benskjørhet. Hvordan er nivået ditt?

NOK 599,- Kjøp
product-image

Vitamin D3 - 20 µg

Prøv vårt veganske Vitamin D3 kosttilskudd, 20 mikrogram. Produktet bidrar blant annet til å opprettholde normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon.

NOK 139,- Kjøp
product-image

Vitamin D3 - 40 µg

Prøv vårt veganske Vitamin D3 kosttilskudd, 40 mikrogram. Produktet bidrar blant annet til å opprettholde normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon.

NOK 149,- Kjøp
product-image

Blodtrykksmåler håndledd

Helautomatisk blodtrykksmåler for håndleddet. Apparatet fra Beurer har fordelen av å være liten, lett og enkel å håndtere gjør den ideell for å måle blodtrykk på reise.

NOK 649,- Kjøp
product-image

Blodtrykksmåler for overarm

Helautomatisk blodtrykksmåler for overarm fra Beurer. Viser systolisk og diastolisk trykk, samt puls.

NOK 899,- Kjøp

Christian Drevon. FOTO
“Å tenke forebyggende kan praktiseres på mange måter. Det viktigste er ofte de grepene du foretar i hverdagen, slik som et bedre kosthold og økt fysisk aktivitet.”
– C.A Drevon

Teknologi og vitenskap

I en dråpe blod finnes det viktig informasjon som kan si mye om din helsetilstand. En blodprøve fra BodyMarkers gir deg muligheten til å ta valg knyttet til egen helse basert på ditt analysesvar.

Les mer